© 1030 en 2030

A propos
 
1030 en 2030 est un projet porté conjointement par le cdH de Schaerbeek et le CD&V Schaarbeek. Toutes les idées proposées sont modérées avant publication. Toutes les questions peuvent être adressées à info@1030en2030.be
Contact
  • Facebook Basic Black
Newsletter

cdH en CD&V Schaarbeek willen een toekomstproject voor Schaarbeek bouwen gevoed door de dromen en wensen van haar inwoners. Daarom lanceren wij de actie in “1030 in 2030”.

Bent u Schaarbekenaar sinds één dag of vanaf dag één? U heeft zeker een mening over onze gemeente en weet welke uitdagingen er prioritair dienen aangepakt. Maar u heeft vast en zeker ook een idee van projecten die er ontwikkeld moeten worden.

Meer dan 130.000 Schaarbekenaren betekent zoveel verschillende manieren om Schaarbeek te beleven ... elke mening telt. Wij bieden u 3 mogelijkheden om deel te nemen aan dit toekomstproject:  

Ik doe mee

Ik deel een idee

Deel uw ideeën en post een paar woorden, een video of een foto op via onze website: snel, efficiënt, mogelijk op elk moment van de dag en vanaf elke plek.

U wenst een bestand, een foto of een video te sturen? Aarzel niet om het te doen via info@1030in2030.be

U gaat liever in debat en wil werken aan concrete voorstellen? Word lid van een van onze thematische werkgroepen en wissel van gedachten met uw buren, ambtenaren of terreinwerkers. We hebben zes thema's gepland:

  • onderwijs

  • samenleven

  • goed bestuur

  • territoriale ontwikkelin

  • solidariteit en gelijke kansen

  • economie en werkgelegenheid

Burgers, vertegenwoordigers van verenigingen, politici, iedereen zal aan de discussies kunnen deelnemen om haar of zijn mening te uiten.

 

U wenst aan een werkgroep deel te nemen? Stuur ons een email een u zal de praktische infos ontvangen.

Wil u sterker betrokken worden en is een politiek parcours iets voor u? Wij bieden u de mogelijkheid om een onafhankelijke kandidaat te worden op onze lijst.

 

Voorwaarden: delen van onze democratische en humanistische waarden en verdedigen van ons project 1030 in 2030 voor Schaarbeek.

ONDEK HIER DE IDEES VAN ANDERE SCHAARBEKENAARS

Ik word lid van een werkgroep

Ik word onafhankelijk kandidaat